Gashaarden gesloten

Bij ons vindt u een assortiment gashaarden die veelzijdig zijn en op zowel aardgas als propaan kunnen branden. Zelfs als er geen gasaansluiting aanwezig is in uw woning, kunt u nog steeds genieten van de warmte en sfeer van een prachtige gashaard.

Aanbod

3.770,00

3.350,00

Onze inbouwgashaarden worden geleverd als complete pakketten, inclusief kanaal, ombouw en optioneel te combineren met stijlvolle kasten of een elegant plateau. Zo kunnen we een naadloze integratie in uw interieur garanderen, aangepast aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Wij begrijpen dat het maken van een keuze voor een nieuwe gashaard een belangrijke beslissing is. Om u te helpen visualiseren hoe uw ideale gashaard eruit zal zien in uw woonruimte, bieden wij de mogelijkheid om in overleg een 3D-ontwerp te maken. Zo krijgt u een helder beeld van het eindresultaat en kunt u met vertrouwen uw definitieve keuze maken.

Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te begeleiden in het vinden van de perfecte gesloten gashaard die aan al uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op, en maak van uw huis een warme en gezellige thuis met onze hoogwaardige gashaarden.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Ieder huis is anders, en uw nieuwe kachel moet perfect aansluiten op uw persoonlijke wensen. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies.