Houtkachels

Ontdek de veelzijdigheid van houtkachels! Of u nu op zoek bent naar een inbouwhaard of een vrijstaande variant, wij bieden een uitgebreide selectie die voldoet aan uw specifieke wensen. De nieuwe generatie houtkachels die wij leveren, staat bekend om hun indrukwekkende rendement, waardoor u niet alleen geniet van sfeervolle warmte, maar ook bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Aanbod

2.880,00

3.261,00

2.983,00

Overweegt u een upgrade van uw bestaande open haard? Ontdek de mogelijkheid van een inzet houthaard. Hiermee verhoogt u niet alleen het rendement aanzienlijk, maar profiteert u ook van een efficiënter gebruik van hout. Terwijl een traditionele open haard een rendement van ongeveer 15% heeft, kunt u met een inzethaard een rendement van wel 75% bereiken. Dit betekent dat u aanzienlijk minder hout nodig heeft om de gewenste warmte te genereren.

Bij ons gaat service hand in hand met kwaliteit. Alle houtkachels in ons assortiment kunnen compleet met kanaal door ons worden geïnstalleerd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe u met onze houtkachels een warme, energiezuinige toevoeging aan uw huis kunt realiseren.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Ieder huis is anders, en uw nieuwe kachel moet perfect aansluiten op uw persoonlijke wensen. Bel ons gerust voor vrijblijvend advies.