Kachel plaatsen

Of u nu een nieuwe kachel heeft die een kanaal nodig heeft of als u een nieuwe kachel wilt laten inbouwen, wij staan voor u klaar. Ons ervaren team maakt graag een afspraak bij u op locatie om de situatie te bekijken en uw specifieke wensen te bespreken.

Op basis hiervan stellen wij een gedetailleerde offerte op, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Wanneer u een kachel heeft die nog geen kanaal heeft, zorgen wij voor een vakkundige aanleg van het rookkanaal, waarbij we rekening houden met de veiligheid en de efficiëntie van de installatie. U kunt erop vertrouwen dat wij kwaliteitsmaterialen gebruiken en ons houden aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Voor het aanschaffen van een nieuwe kachel bekijk ons ruime assortiment.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw kachel perfect te integreren in uw woonomgeving. Met onze expertise en persoonlijke service zorgen wij voor een warme en gezellige sfeer in uw huis, zodat u optimaal kunt genieten van uw kachel.

Bel ons om de mogelijkheden te bespreken

Kachel plaatsen

Professionele en veilige installatie van diverse kachels en haarden in uw woning. Met persoonlijk advies bij u thuis, en een helder offerte vooraf.

Kachel onderhoud

We verzekeren optimale werking en veiligheid van uw kachel of haard door middel van grondige inspectie en professioneel onderhoud.

Kachel kopen

Bij onze partner Have kunt u altijd in de showroom terecht voor een uitgebreid assortiment aan sfeervolle en efficiënte kachels en haarden.

De drie zekerheden van Condor